top of page

Pelipaikka

Valoconin käytössä on Rentukan kerhotila ja vapaa-aikatila Lillukka. Yhteiset pelien esittelyt ja aloitukset tapahtuvat aina Lillukassa.
 

Paikalle löytää osoitteella Taitoniekantie 9, Jyväskylä. Google Maps osaa ohjata paikalle kun haet “ravintola Rentukka”, Lillukka on aivan vieressä.

Kulkupelit

Kortepohjaan pääsee niin julkisilla kuin omalla autollakin. Linja-autoista 18, 18k ja 5 tulee lähelle pelipaikkaa ja Kortepohjan ostoskeskukselle pääsee busseilla 25 ja 25k - katso aikataulut Linkki-sivulta

Parkkipaikkoja ei ole aivan pelipaikan vieressä, vaan niitä kannattaa etsiä esimerkiksi Kortepohjan koulun ja Salen lähettyviltä.

Ruokaa

Itse tapahtumapaikalla on käytettävissä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, sekä pieni keittiö, mikro ja pieni jääkaappi eväille.

Aivan pelipaikan vieressä on opiskelijaravintola Rentukka. Parinsadan metrin päästä löytyy Kortepohjan ostoskeskus, josta löytyy Sale, sekä pizzeria. Kilometrin päästä löytyvät myös K-market Länsiväylä, S-market Savela ja Savelan Neste, jossa myös Subway ravitsemuslaitos.

Majoitus

Valoconin yhteydessä ei järjestetä majoitusta, joten pitkänmatkalaisten on järjestettävä yöpaikkansa itse. Pelipaikalla ei voi majoittua. Jyväskylän keskustassa, kolmen kilometrin päässä pelipaikalta on useita hotelleja ja hostelleja. Sohvasurffaus-tyyliin yöpaikkaa voi kysellä myös paikallisilta conittajilta esimerkiksi Discordissa, mutta teethän kyselyt etukäteen etkä vasta conipaikalla! 
 

bottom of page